Permakultúra szerte a világban

🌳A permakultúra ereje. 🌳

Átalakuló városok, átalakuló közösségek, átalakuló emberek, átalakuló világ. Zöldülő sivatagok, újraerdősülő legelők, újraépülő mozaikos tájszerkezet.

A permakultúra az elmúlt 30 évben futótűzként terjedt el a változás szelét érzékelő emberek körében. Az évek alatt az alapelvek csodaszép projektekké, tevékenységekké, szervezetekké, közösségekké, módszerekké, tudássá, tapasztalattá nőtték ki magukat világszerte. ⛰

Egy 2 órás kalandozásra hívunk benneteket, ahol Márkuly István “Kurgi” a saját utazásai, munkái és tapasztalata mentén meséljen a permakultúra erejéről szerte a világban.

🏵Előadó: MÁRKULY ISTVÁN 🏵

Permakultúra rendszer tervező és kivitelező – Tanácsadó – Akkreditált permakultúra oktató – Közösségfejlesztő

István aktív tagja az írországi permakultúra-hálózatnak. Munkája során elsősorban West Cork-ban dolgozik, az ottani permakultúrás közösség aktív tagja, de emellett Írország más vidékeire, illetve Európába és Afrikába is rendszeresen hívják tervezni és tanítani.

Tapasztalatát több éves nemzetközi gyakorlat alatt szerezte, mely során megismert többféle kultúrát és ökológiai rendszert, a vizes élőhelyektől a sivatagos területekig. Fenntartható Növénytermesztés és Permakultúra szakképesítést szerzett a Kinsale Főiskolán 2015-ben, majd számos nemzetközi képzési programot elvégzett, a permakultúra csínját-bínját a szakma nagyjaitól tanulva; tanárai voltak többek között Warren Bush, Paul Taylor és Geoff Lawton is.

Az Earth Environmental Education társalapítójaként elkötelezett a permakultúrás elvek, filozófia és gyakorlat közérthetővé tétele és népszerűsítése mellett, hogy ezeket minél többen a mindennapi életük részévé tehessék.

dátum

21 Júl 2019

időpont

08:00 - 18:00

helyszín

Párbeszéd Háza
Budapest, Horánszky u. 20, Hungary
kategória
QR Code

Helyszín

Budapest, Horánszky u. 20, Hungary

Továbbiak

január 2020
március 2020
Nem találtunk eseményt!

Hozzászólások

Egy jó hozzászólás jó lenne