Permaculture Design Certificate Képzés Keszthely

Az akkreditált PDC képzés a permakultúra alapképzés bizonyítványa, legalább 72 tanítási órából áll. A vezető oktatók jelentős tervezési és oktatási gyakorlattal rendelkeznek, képzett és elismert szakemberek a permakultúra területén. A tanfolyam áttekintést nyújt a permakultúráról, annak eredetéről, alapelveiről, aktuális kérdéseiről és gyakorlati alkalmazásáról. A kurzus alapszintű tudást nyújt az ökológia, a talajtan és a vízgazdálkodás területéről, illetve módszertani tudást ad a helyszíni elemzés és értékelés, a terület-felmérés, illetve az évelő élelmiszer-termelési rendszerek témaköréből.

Pannon Egyetem Georgikon Kar – Keszthely

Szőlős kert, Cserszegtomaj- Egy kb. 3000 nm területű kert, ami a Kertészeti Tanszék gondozásában áll. Pillanatnyilag Dr. Bakonyi Károly szőlőnemesítő fajtáinak fenntartását szolgálja. A területen jelenleg pinceépület, szőlő és gyümölcsfák találhatók.

Georgikon bemutatókert, Keszthely

A Kertészeti Tanszék hivatalos, több hektáros gyakorló területe. Az oktatást és a gyakorlati ismeretek megszerzését többek között szőlőterület, gyümölcsös, dísz- és gyógynövényes, valamint zöldséges kert, növényházak és komposztáló terület segíti. A területen meteorológiai mérőállomás is található.

Tag-ek:, ,

dátum

13 feb 2019

időpont

Egész nap

Címkék

Képzés
Georgikon bemutatókert

helyszín

Georgikon bemutatókert
Cserszegtomaj, 8372 Hungary
kategória
Életfa Permakultúra

Szervező

Életfa Permakultúra
Telefon
+36304622303
Email
hello@permaculture.hu
Honlap
https://permaculture.hu

További Szervezők

Permaculture Resources Ireland
Permaculture Resources Ireland
Telefon
+353894090140
Email
info@pri.irish
Honlap
https://pri.irish
QR Code

Helyszín

Cserszegtomaj, Georgikon Egyetem Szőlészete, Hungary

Továbbiak

Nem találtunk eseményt!

Hozzászólások

Egy jó hozzászólás jó lenne