Szükségkertek,élelmiszer önrendelkezés ,városi növény termesztés !helyzet van!

Sziasztok, Az első zoom meating után, aminek témája volt ugye, a jelenlegi helyzetre való reflektálás ( Covid19 ) felkeresett egy ismerősöm az álltaluk létrehozott Balos Szolidáris Akciócsoport -tól:) felvillanyozva és elmesélte , mennyire szív ügyének tartja , hogy a jelenlegi helyzetre megoldást tudjunk kínálni és a kétségbeesés hullámát meglovagolva valami reményt keltőt virágoztassunk ! Hogy segítsünk egymásnak. Na!
Szeretném veletek is megosztani ezt: Egy Mércén induló cikksorozat vázlatát , ami egy összefoglaló a vírus “okozta” válságról és arról, mit lehetne tenni, mert elképzelhetőnek tartom , hogy sokunk elképzeléseivel,nézeteivel összecseng és tök jó lehetőség arra , hogy csatlakozzunk egymáshoz permas közösségen kívül is .

A felhívás azoknak szól : Akik szívesen adnák szakmai tudásukat,önkéntes segítségüket,lelkesedésüket , illetve kaptunk egy felajánlást a Mércétől, ha bármilyen kezdődő összefogásnak szüksége lenne kihangosításra szívesen vállalják a szócső szerepet!   Írjatok!!!  Ha szívesen kapcsolódnátok velük írjatok rám , hívjatok! és beraklak titeket a közös levelezésbe.

-itt értek el  : nyiran.lea.virag@gmail.com  vagy  06308421190

ezt megtudjátok így nyitni ? https://docs.google.com/document/d/1uvPioiCZGqJVIxZUja3li39zdl1qxsXSqe7BKXpm-74/edit?fbclid=IwAR2TyKEoiGXMBK3vvlsUABmY1NyWYZ5-mtlUv0UyeLbJnzUb5_CzmuGRXTs
Ölelés nektek !

Hozzászólások

Egy jó hozzászólás jó lenne